Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Pro-ex Dent fogtechnikai Kft. 2005 őszén alakult Bük/Bük-fürdőn. A Kft. 2011-ben költözött a Jókai útra, az épület teljes felújítása után a szigorú nemzetközi szabványoknak megfelelő modern fogtechnikai laboratóriumot rendezett be.

2012.-ben egy pályázat segítségével Cad-Cam rendszerrel /3Shape/ és precíziós fogtechnikai gépekkel bővült a labor gépparkja.

Számunkra 2015-2016-os év a bővítés éve volt. A megnövekedett munkamennyiség és munkavállalói létszám miatt a labort 200m2 alapterületűvé alakítottuk saját tökéből és hitelből.

Laborunk akkreditált BEGO illetve RHEIN 83 laborkörbe tartozik, teljes körű fogtechnikai szolgáltatást nyújt.

Csapatunk tagjai kivétel nélkül, mindannyian szakképzett, tapasztalt, fiatal, ambiciózus fogtechnikusok. Rendszeresen veszünk részt hazai és külföldi (pl. Goslar, Brema, Bologna és Bad Sackingen) szakmai továbbképzéseken, illetve laborunkban évente tartunk tanfolyamokat, biztosítunk kurzuslehetőségeket.

Felszereltségben, szaktudásban és az alapanyagok használatában is a legjobb minőségre törekedtünk és törekszünk. A szakmai tudás mellett német, olasz és japán gyártmányú gépeinkkel (Bego, Bredent, Vita, Heraeus Kulzer, Kavo , OMEC, Dentsply, Renfert, NSK), a nemzetközi szabványoknak megfelelő, bevizsgált nyugat-európai és japán anyagok használatával (Bego, Rhein 83, Vita, Heraeus Kulzer, Siladent) garantáljuk a minőségi munkát.

Laborunk képes elkészíteni minden fogtechnnikai munkát manuális munkavégzéssel és Cad-Cam technológiával, illetve Bredent  BioHPP anyagból préselésses és Cad-Cam éljárással.

Fontosnak tartjuk az orvossal való szoros együttműködést, a gyors , igényes, precíz munkát  és lehetőség szerint a pácienssel való közvetlen kapcsolatot a számára legmegfelelőbb szín, forma kiválasztása céljából.

 

Reméljük, hogy hamarosan Ön is megismer bennünket személyesen, és vállalkozásaink sikeresen együttműködő partnerek lesznek!

 

Csatolt fájl(ok):


Pro-ex Dent Fogtechnikai Kft - Magyar