Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Pro-ex Dent fogtechnikai Kft. 2005 őszén alakult Bük/Bük-fürdőn.  A Kft. 2011-ben költözött a Jókai útra, ahol az épület teljes felújítása után a szigorú nemzetközi szabványoknak megfelelő modern fogtechnikai laboratóriumot rendezett be.  Akkreditált BEGO laborkörbe tartozunk,teljes körű fogtechnikai szolgáltatást nyújtunk(ld.szolgáltatásaink menüpont).

Csapatunk tagjai kivétel nélkül, mindannyian szakképzett, tapasztalt, fiatal, ambiciózus fogtechnikusok. Rendszeresen veszünk részt hazai és külföldi (pl. Goslar, Brema és Bad Sackingen) szakmai továbbképzéseken, illetve laborunkban évente tartunk kurzusokat/biztosítunk kurzuslehetőséget.

Felszereltségben, szaktudásban és az alapanyagok használatában is a legjobb minőségre törekedtünk és törekszünk.  A szakmai tudás mellett német és japán gyártmányú gépeinkkel (Bego, Vita, Heraeus Kulzer, Kavo , Dentsply, Renfert, NSK), a nemzetközi szabványoknak megfelelő, bevizsgált nyugat-európai és japánanyagok használatával (Bego, Vita, Heraeus Kulzer, Siladent) garantáljuk a minőségi munkát.

Fontosnak tartjuk az orvossal való szoros együttműködést, a gyors , igényes, precíz munkát  és lehetőség szerint a pácienssel való közvetlen kapcsolatot a számára legmegfelelőbb szín, forma kiválasztása céljából.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is megismer bennünket személyesen és vállalkozásaink sikeresen együttműködő partnerek lesznek!


Pro-ex Dent Fogtechnikai Kft - Magyar